Sommar sommar sommar

Hade ju kommit in i ett så bra flow. Och längtan finns där att skriva massa mer knasigheter, tankar, tips, lägesrapporter med mera. Men då det regniga höstdagarna blivit allt färre, mycket att göra och många att träffa och passa på att umgås med så har tiden inte funnits så här har det liksom mest blivit tomt.. igen. Men det kommer! Snart snart snart.
 
För just nu är livet så bra och jag har så mycket att se fram emot och är istället för ständigt orolig och nojig nu istället spänd av förväntan inför framtiden och förändringar i livet.
 
Dessutom tar det alltid lite tid för mig innan jag kommer till rätta med att vara hemma i Torekov över sommaren, vänja sig med att bo hemma och det den där känslan av att bli liksom lite yngre, och lite samma person och plats i livet där man alltid varit fastän att man egentligen inte är riktigt kvar där. Det är som att gå tillbaka till ett oföränderligt stadium på något vis, vilket kan vara lite jobbigt, frustrerande men också ibland lite tryggt och skönt.
 
Nu så känns det i vilket fall skönt att vara här, passa på att bada, njuta och umgås, härliga Torekov, härliga Bjäre och härliga sommar!!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0