Spänningens måndag


Gick upp tidigare än vad jag hade önskat att jag behövde. Tröttheten och kylan gjorde att jag bara ville böla hela vägen. Kom senare framåt lunch på att jag nog behövde handla. Som alltid. Fick för mig att jag ska göra linssoppa en vacker dag så köpte massa prylar som aldrig hamnat i min matkorg förut. Lovar att höra av mig när jag tagit mig an detta projekt. Känner ivern hos dig. Själv känner jag mig mindre hoppfull om ett lyckat resultat.

Gick på filmföreläsning (nä seminarie var det egentligen följt av filmvisning) så ringde de från fiket där jag alltid köper mitt kaffe. Då hade jag smidigt nog lämnat min plånbok där. Den hade jag inte ens hunnit sakna.

Fortsatte eftermiddagen med att affischera Campus, tvätta och tjattra med Qvanten om vardagliga typiska Qvant&Fritze-jobbiga-sitsar. Kramp i magen av skratt.

 
 
Lasses bilder.

Såpp det var det. Återigen har jag erbjudit dig utförlig info om min vardag. Imorgon är det novischmässa (fortsätter med hittepåstavning och hoppas på det bästa..) och KLUBB ska vara med så då kan man komma och hälsa på mig och roffa åt sig godis såklart.

Nattinatt.

Jag ramlar dåliga gatan fram

Har en helt underbart bra helg. Toppbetyg! Utgång Fredag & igår var det Kulturnatten här i Växjö. Vi i KLUBB hade ett arrangemang på Palladium, tre band bjöd på Bluesmusik. Det var så fint så fint. Helt otroligt duktiga unga män som vi hade lyckats få dit. Hellyckad kväll.

Kvällen fortsatte sedan med en snabb vinfylla och en lång festnatt. Blev kaos med Frida och Ida mot slutet. Strax efter 02 står Ida och gormar, jag står bara och mest fnissar och alla som ska gå förbi halkar på en och samma isfläck (bästa var tjejen som trillade och gled ner för backen och låg sedan kvar där på rygg som en säl, okej lät grovt såhär men det var extremt roligt)

Ida- MEN VADDÅ ÄR INTE DU BITTER DÅ?!!

 
 
 
Glömde kameran! Så gjorde mitt bästa för att försöka att gå någon ok mobilbild från Palladiumkvällen.

Trots lördagskaoset lyckades man att ta sig upp för att rigga ner och bära ljudprylar. Efter det var vi välförtjänta av lite kebab och myshäng hos Karin. Nostalgikollade även på hundtricket sedan. Klassiker. Alexander Skarsgård är helt sanslöst rolig i den.

 
Pyssel från Palladium.
 
Ida Andersson.....
 
Bild från Stallet, fredags. Underbart att alla gör olika saker till olika håll
osv!

Vad vet du om kärleken innan du förjäves hatat den?


"Häll ut havet enda bort till horisonten, tysta ner musiken. Hon kommer aldrig hit igen."

Håkan Hellström- Brännö serenad.
I Moneybrothers version blir den precis så sorglig som den egentligen är. Sedan första gången jag hörde den har den alltid varit mitt hjärtas sorgelåt.

MEN. Nu är det ju fredag mindre sorgligt mer kul. Har haft morgonmöte, filmföreläsning och sedan filmvisning (Don´t look back, om Bob Dylan) så klart att jag gjort mig förtjänt av ett glas vin och en utgång.

 
(Bild från weheartit.com)

Har letat igenom min förskräckligt oorganiserade mailinkorg i jakt på  ett fint intyg som jag en gång fick och tagit illa vara på. Hittade lite bevis från att jag var inne på match.com vid nitton års ålder.
Förmodligen var det mer mitt rastlösa och uttråkade jag som ville ha lite spänning i vardagen, samt utlopp för bekräftelsebehovet snarare än hopp om att komma i kontakt med mannen i mitt liv.

Och ja det var väl intressant i en månad kanske sen tröttnade jag på det också.

Gosh... Varför berättade jag det? Aja..Nu tar vi helg och lämnar det där.
RSS 2.0