Vore så lagom pinsamt

En utav mina mardrömsgrejer är att jag ska skriva "puss puss" i svar på mejl till helt fel person, som typ någon av mina lärare eller jobbrelaterade saker. Eller att jag tror att det är Jeppe jag sms:ar med när det är någon annan och skicka alldeles för många hjärtan & puss och gull-grejer. Det har varit alldeles för nära, alldeles för många gånger. 
 
För övrigt har jag inte packat ner en enda liten pryl till helgens flytt. Jag har tittat lite på alla saker som måste packas ner, tittat lite på lådorna, tänkt lite på det och sen har det bara råkat inte bli av. Så med andra ord är min fredagskväll räddad imorgon. 

Fantastiska Pharrell

 
 
 
 
 
Jag har tyckt om Pharrell sedan jättemånga år tillbaka, säkert i gymnasiet, troligtvis redan i högstadiet, när dagar spenderades framför ZTV och MTV. Då främst med N.E.R.D och figurerade i diverse videor. Han är fortfarande lika genialisk sen ett extra plus för hans stil och att han är så extremt snygg! 
 
Att lyssna på den här det första man gör på morgonen och man kan inte än bli just happy, har dansat till den dagen lång. 

It always seems impossible until it´s done

 

"People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.. Man´s goodness is a flame that can be hidden but never explained." 
-Nelson Mandela 
 
 
 
RSS 2.0