Saker som jag aldrig någonsin kommer att förstå mig på...

 
Kom över den här bilden igår och fick mig ett gott skratt. Hoppla! Härligt att tom Mr Beckham kan vara lite klantig ibland. 
 
Det är ständigt saker som känns overkliga och chockerar, men jag kan inte riktigt släppa att det finns människor som säger att de inte tycker om jordgubbar eller choklad. Det går inte ihop för mig, är ungefär samma sak som att säga " Hej jag tycker inte om vatten!" i min värld. 
 
Sen när jag tänker en gång till så vet jag inte vad som är mest märkligt, att det finns smaker som nästintill alla tycker om och annars är det så olika vad man gillar och inte gillar. Hur hör allt ihop? 
 
Med den lilla avlastningen från hjärnkontoret så säger jag Hej till en ny vecka, som inletts med en ledig dag så från och med imorgon är det full rulle igen. 

Get lucky

 
Sväng förbi Vårstad, där KLUBB målade gator och spred glädje. 
 
 
Lördagskvällen, sol och rosé, så gott som sommar! 
 Det är lite roligt ändå att ha bilder på skorna när dem är nya, sådär vita var de inte speciellt länge. Nu är de varken hela eller vita. 
 
 
Home, söndag, ljudet av regn och en lugn kväll. 
 
Andra skor som börjar bli mer söndriga än hela. Men som av någon anledning fortfarande får stanna kvar. Finns minnen i mycket, we have history together. 
 
Måste passa på och dela med mig av några av mina favoritlåtar just nu. 
 
Daft Punk & Pharrell Williams- Get lucky 
Vampire weekend- giving up the gun 
The Lumineers- stubborn love 
 
 

Something sweet

 
 
 
Favoriter. Utbudet blir bara större och större när det kommer till lakrits och choklad i kombination. Inte mig emot, tvärt om! 
RSS 2.0