Underbara lördag

Har legat i fosterställning i min säng och tyckt fuktansvärt synd om mig själv. Bakfull och mensvärk på det, lite svårt att skilja på vad som är vad för att vara helt ärlig. Brukar sällan misslyckas med att koka kaffe men just idag failade det två gånger på raken och hade en traumatisk upplevelse när hissdörren just skulle gå igen i samma sekund som jag skulle kliva in.

TUR är väl då också att man har en riktig guldklimp till gullegranne som borrar, hamrar och har sig i en timme! Det var ju bara det som fattades, tackar så hjärtligt för det.

Blev det omöjliga just möjligt?

Lite oroväckande har börjat att tappa grejer stup i kvarten (Beskylla nerverna än en gång?) Än så länge har inget gått sönder, var nära med kaffekannan. Mindre roligt med nagellacket (som hamnade över hela mina händer, som jag sedan skulle tvätta bort och ja det blev ju inte bättre då direkt) Lite farligt när jag råkade kasta iväg en kniv också.

Trodde inte att det var möjligt att kunna bli klantigare men tycks ju ha lyckats även med det. Ännu ingen skada skedd, men tycks bara vara en tidsfråga.

 
Lite dåligt med nya bilder. Hittade denna på weheartit. Jätteopassande
men fin ändå!

NU. Är det fredag minsann. Lagt studierna på hyllan innan jag ens hann börja. Är mer sugen på rosé än att läsa och analysera.

Önskedrömmar

Saker som jag drömmer om att göra:

- Få ha en sån där cool bricka som FBI-poliser och liknande har i alla filmer. Så kan man visa upp den lite nonchigt för någon vakt, som i sin tur sneglar på den i en halv sekund och sedan nickar han stencoolt och så får man komma in på ett ballt ställe eller vad som.

- Jag vill riva av en man hans tischa. Helst ska det regna också men min mascara rinner ändå inte och allt smink sitter hur bra som helst och så blir det hångel och.. Varför inte Ryan Gosling och the notebook all over again?


 

Har jag glömt att nämna en dröm som faktiskt har gått i uppfyllelse?
Jag har startat kurs. André är min elev. Han studerar handrörelser och kroppssråk
ala moi. Smickrande och det krävs en hel del arbete att efterlikna mig, ja ni kan
ju bara tänka er.

Dröm 1 har nästan också gått i uppfyllelse "ÄH du behöver ju inte visa leg! Du e ju stammis här!" så sa de sist jag var på Stallarna. Återigen smickrande. Jag som tänkte "Här var det ju längesen jag var".
RSS 2.0