Söndagsupdate

Är dålig med uppdateringar så här kommer en salig blandning med kvarblivna bilder. Jaaa jag vet. Det är mycket fokus på sådant som går att äta..
 
Klubb lounge mini med klubb förra torsdagen på Palladium. Marcus, Sabina och Erik bjöd på lite härlig musik och sedan Quizades det.
 
 
Efter ett effektivt och bra spexrep förra lördagen unnade jag och Karin oss varm choklad samt en ljuvlig kaka på Millas.
 
Samma lördag men lite senare... Hemmagjord pizza och spelkväll hos Karin och Karin.
 
Mmmm äntligen julgodis. Pepparkaksdumle och juleskum.
 
 
 
 
 
Söndag, en vecka sedan, jag och Ida var på Huseby julmarknad, provsmakade massa godheter, såg påfåglar och köpte sötaste stjärngossen och lilla tärnan. Börjar så smått att komma i julstämning nu.
På tal om att komma i stämning...
 
 
 
 
Min pappa dök upp lite spontant i Växjö och hjälpte mig att sätta upp tavlor och en ny hylla som jag velat ha så länge.Eller hjälpte mig och hjälpte mig. Jag var mest ivägen, hittade inte grejer som jag skulle hjälpa till och hitta, hindrade mig från att ställa dumma frågor (med ett par undantag) med andra ord, pappa gjorde allt och jag tittade på. Men var i vilket fall trevligt att ha besök!
 
Överst i hyllan står min fina ren.
 
Spelkväll hos Elin nu i onsdags, där Elin stoltserade med sin lilla öl.. Ps. Jag o Memlan vann i alias. 
 
 
En hästhage och en stycket FridaP.
 
I veckan blir det fokus på C-uppsats och nästkommande helg kommer att spenderas hemma i Skåne. Har haft en helg med festiligheter, brunch, lite lördagsshopping (CSN- helg så det var ju givet) och söndagskvällen har spenderats med TV-repriser (Så mycket bättre, Berg flyttar in & Solsidan), Ben & Jerrys och soffan. Standard för att samla kraft för kommande vecka.
 
"Svensk odlad, frigående lax." - Solsidan
 
 
 

Nåt för mig som väntat...

Och så blev det fredag igen. Som jag hade väntat och förutspått.
 
Har sänt morgonradio och ska nu köra veckans sista ryck med C-uppsatsen och tvätta innan jag tar helg på riktigt.
Har varit en fullspäckad vecka och.. Jag är så glad så glad.
 
Happy friday!

Äsch det är ju snart fredag igen

 
 
 
Ännu en helg. Pasé. Har numera inte ångest för sådant, snart fredag igen. Men har varit en bra och mysig helg, en sån där update med blandad kvalitet kommer.
 
Någonting har hänt med mig, Växte jag upp på en helg? känt för första gången att jag ska göra saker, som jag aldrig förr känt mig mogen för att ta tag i. För mig själv för att jag vill. Jag har lagt ner alldeles för mycket fokus och tid på vad andra tycker och att vara andra till lags och det stressar ihjäl mig.
 
Men nu känner jag att jag vill först och främst vara mig själv tillags & tänka efter vad jag tycker. Kanske därför mitt nuvarande sansade och lugna tillstånd. Hoppas att det vara åtminstone 24h.
 
Först tänkte jag skriva förlåt för söndagseftertänskamheten och de icke lättsamma orden och uteblivna skämten. Men jag ångrar mig, ibland är även jag sansad.
RSS 2.0