Examensfirande

 
 
Lite urplock från vårt examensfirande i Elins stuga i de småländska skogarna. Idylliskt och helt perfekt. Kunde inte sluta att upprepa "Nu har vi det bra!" Som jag också tänker när jag sitter och tittar tillbaka på bilderna, det värmer själen.
 
Det här med att jag skulle komma igång med skrivandet osv. Ja det har väl gått sådär, inspirationen försvann ganska så fort igen. Men kanske att det blir bättre med det snart. Den som lever får se helt enkelt.
 
 

Sommarens första dagar

Finisar ♥ 
De tre blonda skåningarna var givetvis tvungna att spexa lite när det bjöds till 25-årsfest på Öland hos Karin och Alexander. Ett fint kalas, härlig liten semester och en toppenkväll. 
 
 
 
Efter några intensiva sista veckor med avslutande studier, praktik med mera, återvändes det till mitt vackra Torekov som bjöd på sommarvärme och en möjlighet till att bättre på brännan (eller bättra på och bättra på.. fanns inte speciellt mycket sedan tidigare) Det var även dags att introduceras på sommarjobbet och jobba sina första dagar på museet, träffa vänner och ha lite examens & födelsedagsfirande. 
 
 
Men så länge kunde jag ändå inte hålla mig borta från Växjö utan nu är jag här igen, packar, försöker bli mätt på Campusluften och idag fick jag ha lite kvalitetstid med min allra bästa fröken Qvant. Sol, doppa tårna i Trummen och äta lite glass, en mycket härlig eftermiddag. 
 
 

Nyexaminerad nybliven 24-åring och faster!

 
Det här med att fortsätta med bloggen har kanske gått sådär... Det är full rulle och mycket som händer i mitt lilla liv. Examen har man tagit exempelvis. Vad hände med våra tre år? Det känns sjukt, lite sorgligt, ganska stort, lite skrämmande men också väldigt bra, vi grejade det och vilken resa, skriver under på att det är mitt livs tre bästa år. Erfarenheter, vänner för livet, massor med fina minnen och lärdomar. ♥
 
Så för sommaren är jag åter i Torekov, tills vidare, ingen som vet vad nästa steg kommer att bli. Men just i detta nu sitter jag i min lille lägenhet och packar än en gång ner mitt liv i lådor, lite motvilligt (överlycklig någon "stör" eller distraherar, packa, sortera, städa, roligare saker finns) 
 
Därtill kan även tilläggas att jag är nybliven faster till en så fin liten pojke, som jag ser så mycket fram emot att få träffa och lära känna. Enorm lycka! Dessutom är jag nybliven 24-åring och jag känner mig varken yngre eller äldre det känns bara helt rätt och födelsedagen var hur bra som helst! 
 
RSS 2.0