Att krångla till det okrångliga

 

 
Min pappa har fyra stycken skrivare, ändå så är det alltid lika svårt för mig att lyckas skriva ut. Men efter att hittat minimala startknappar, orienterat mig med ett hav av sladdar så.. jo lyckas jag skriva ut något men saknas bara en liten detalj så får ringa pappa än en gång:
 
-Alltså varför är det inte i färg?
- Vilken har du skrivit ut på? Jaha! Nä nä det är en svartvit skrivare!
 
(?!!)
 
Amen givetvis, en skrivare som bara skriver ut svartvit. Krånglar vidare, byter datorer och får rätt på en ny skrivare så... färgen slut!
 
Äh,nu ger jag upp för idag!
 

Sålänge man har gjort något så är det ju ändå... Något.

 
Skönt att vara i Torekov hela veckan, plugga hemifrån, ingen stress, njuta av miljön passa på att ta några springturer träffa vännerna familjen med mera. Håller på och knåpa ihop till ett kollage, en gestaltning av min projektidé som ska redovisas nästa vecka och första träffen med ung scen lab är också nästa vecka så blir lite förberedelser inför det också. Väldigt roligt både!
 
Men att det är måndag, det går det inte att skämta bort, går smått segt med det mesta, det vill inte sluta regna och jag gjorde kaffe utan att hälla i något kaffe i filtret. Men ja även de minimala framstegen är ju också något, faktiskt.

Oh du efterlängtade fredag!!Höst & sommar. Minnas tillbaka och värma oss med sommarminnen, som vi kanske snart också får göra med hösten är det övergång till vinter på g eller? Känns som så när löven sopas undan, skräckblandad förtjusning över att hitta både lussekatt, julskum och pepparkaksdeg på Ica.
 
Idag är en typiskt torsdags torsdag! Vädret är tråkigt, tröttheten tar över och att möta sängen och få övergå till fredag känns otroligt lockande. Well, efter att ha klarat av ett litet seminarium också bara, sen så sen så, helg för hela slanten.
 
Letat efter inspirerande texter om research, och känt mig aningen låst och inte så fruktansvärt inspirerad egentligen. Gått från "Jag fattar ingenting" till "Jaja jag fattar!" , lite jaha, eller? Nä! Va?! för att återgå till Jaha?! för att sedan komma tillbaka till va?! igen. Och så har det fortsatt. Ungefär som med de flesta av våra uppgifter egentligen. Men som det sas första veckan "Om ni gör "fel" kan ni lika gärna göra det all in, helhjärtat!" Så jag kör vidare på det spåret tänker jag.
 
Passade också på att spontantvätta lite, som givetvis gick förvånansvärt osmidigt. Låste in min tvätt i tvättmaskinen (?!) & vid nästa besök, ja då var all torktumlad tvätt inte jättetorktumlad så att säga. Det är såna där små små pytte pytte detaljer som bara är så otroligt stora när man är lite trött. Man vill bara dunka sitt huvud lite lätt i den där torktumlaren, fälla en liten tår över den redan blöta tvätten.
 
Faktum är att jag älskar mina miniproblem, i brist på större just för tillfället.
 
RSS 2.0