Lördag med utmärkt sällskap

Till min glada förvåning var Antonio också i Torekov denna helg. Så vi hann ses en kort stund idag och hälsa på Diana och Thewa på Swensons. Lovely!

Fick även fikat med sötaste Malin i B-town & nu sitter jag med ett glas rött och har lugna hemmahelgen. Imorgon bär det av igen till Växjö, så jag hoppas att återhämtelsen har gjort ngn nytta så att det kan bli nya tag! =)


 
Hur fint?!

När sedan eftermiddagen dök upp kollade jag på Premier League, mest i brist på annat, men också för att få lite spänning och en rejäl dos av attraktiva män. Dock var det varken spännande, närbilderna var för få och männen var inte tillräckligt snygga.

Är mycket nöjd med lördagen ändå.

Jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig

Min vårigaste visa som får sommarkänslorna att pirra i hela kroppen.

 

Äntligen på väg.

Veckan har varit fullspäckad och helgen kommer att vara likaså. Spexrep, radioprat, Valborgsfirande, kursstart, Vårrus, solskensstunder med mera med mera. Har ett lager med bilder som kommer ikväll men nu måste det införskaffas lite bubbel, för imorgon är det PREMIÄRDAGS!

High life

"Det här är ju helt otroligt. Jag har varit borta i TRE dagar och nu ser man att potatisen växt och träden är helt gröna, det blommar överallt."

(Lite senare)

"ÄR DET EN NY SKYLT?!! Jag kan inte lämna Torekov tre dagar ens här händer alldeles för mycket"

-Pappa

Yes nu är jag på plats i idyllen där det blommar och är så vacker så vackert. Ni märker ju själva att det redan är liv i luckan.
RSS 2.0