Jul, mellandagsstudier, dans och framtidshopp

Ännu en jul är pasé. En fin sådan. Tom Tomten var på besök hos oss, det var ett par år sedan sist. Märks att man är gammal när man glömmer bort att man inte fått sina julklappar. Då är det som det ska vara, dem är bara en bonus. Men jag har nog varit otroligt snäll, så mycket fint som jag fick! Den bästa julklappen av alla har en lite senare leverans =)
 
Ännu ett juldagsfirande är också över. Återigen med klackarna på och dans på Pepes Bodega, med så mycket kära återseenden. Otroligt bra kväll och min blogg kommer alltid på tal när jag träffar människor jag inte sett på länge som jag inte ens hade en aning om var här inne o kikade, vilket fick mig att vilja bjussa på ett inlägg.
 
 
 
 
Nyare bilder från julen och diverse andra trevligheter finns på Instagram (Fridaptt heter jag där)
 
Men nu är klackarna och dansen bytt mot c-uppsats fokus, iförd morgontofflor och sminklös (nej inte mjukbrallor, pyjamas osv, jag vet att tanken slog er och att ni önskade) Kränger dessutom choklad som aldrig förr, Aladin och pralliner är vardagsmat och mellandagarna i Torekov liknar inte studentlivet i Växjö särskillt mycket. Men det finns hopp att jag ska ro detta i land.
 
Då ska jag tända mig en cigarr, fortsätta med prallinerna, skåla i champange och åter hoppa i klackarna.
 
Den dagen den dagen....
 
Icke att förglömma (nu när jag ändå är igång) igår var det äntligen dags, som min mamma laddat för detta. Bonde söker fru återblickarna. Ändå lite mys att se och att en del funnit varandra på riktigt och är så klockrent perfekta par. Kom även upp inför nya säsongen och mamma återfann sitt hopp. Men jag står fast vid mitt beslut, jag tänker inte söka till bonde söker fru!
 
 
Ps. Ja jag vet att jag ser lite full ut i ögonen på den där mittersta bilden.
 
GOD JUL I EFTERSKOTT & GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN
 
 
 

Another update!

 
 
 
 
Ägnat dagen åt julshopping och köpte bara en julklapp till mig själv. Bra för att vara jag! Är härligt att vara på plats i Torekov och invänta jul, även om det är smått sjukt och en mängd ångest. Ett halvår kvar på utbildningen sen är det dags att börja på nytt igen, förhoppningsvis byta stad och... Vem vet?
 
Först av allt ska den där sablans C-uppsatsen bli klar. Idag och på julafton är mina C-uppsats fria dagar (är tanken iaf, och nej tanken var inte att idag skulle räknas) jul utan lov helt enkelt.
 
Åtminstone var det härligt att innan julen få dansa terminens sista dans på stundentpuben, träffa kära måndagsklubbenvännerna, äntligen få se slottet och smaka på dess kaffe. Julen betyder också hemvändartider, så inväntar en massa kära återseende väl på plats i Skåneland.
 
Har redan haft mitt första med Ninis finis! ♥

The one and only....

 
 
 
Stegade upp i ottan för att fortsätta med allt trailerseende och spekulerande kring lejonkungens marknadsföring. I C-uppsatssyfte. Kunde inte ens se trailern innan jag började lipa. Den sista bilden.. Det sticker i mitt lilla hjärta. Så fin.
 
Fått ta mig samman och fått mycket gjort, nu är det bara väskan som ska packas sen bär det av mot Torekov imorgon och JUL med ett uteblivande lov. Men jag längtar ändå.
RSS 2.0