Hej och välkommen 2014

Förnyelse av år, 2013 ska nu bytas ut mot 2014 (omkring februari mars, brukar det bli rätt med siffrorna)
 
2012 var ett ganska så tungt år för mig så det var med glädje att 2013 blev lite utav mitt år, kanske det mest händelserika på länge.
 
Jag tog examen från kulturledarprogrammet och satte punkt för livet i Växjö och började på nytt med en flytt till Norrköping och en masterutbildning. Under terminens start blev jag även antagen till projektet ung scen lab, och fick en underbar chans till att utveckla mitt skrivande, framförallt för scenen.
 
Tyvärr fick vara med om en bortgång även detta året och jag börjar gråta varje gång jag tänker på den där kramen, som att vi båda visste men förnekade för oss själva att det skulle bli den sista någonsin. Men min medvetenhet ökar också i och med det, klyschigt nog, att ingenting någonsin är förevigt.
 
Men jag fick också vara med om nytt liv i mitt liv, när Adam kom till världen och jag blev stolt faster.
 
Det var hjärtesorg och tårar som aldrig ville ta slut men sen var det bortglömt när "fast det är ingen idé" blev en idé och jag och J blev ett par och hjärtat slår extra slag. Så lycklig att jag funnit någon så fin, som är man får lov att vara tokig med och dessutom galet tokig i.
 
I korta drag 2013. Nu välkomnar jag 2014 och hoppas på en lika god fortsättning. Än så länge ser jag fram emot en flytt i februari och att mitt allra första manus kommer att vara klart under våren, resten ja det får vi se vad som väntar.
 
Jag och J, nyår i Gävle.
På självaste examensdagen! Växjö-åren, vilka fantastiska år, obeskrivligt! Men slitigt också (faktiskt, även om de flesta tror att det var mest Sivans för hela slanten.)

St: Persgatan och Norrköping blev nya hemmet. Men i februari är det Garvaregatan som blir min nya adress!
 
I augusti var jag dessutom brudtärna för en utav mina närmaste vänner Nina. Grät i princip konstant, för att det var så fint, givetvis. Kommer att minnas dagen för resten av mitt liv.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0