Spänningens måndag


Gick upp tidigare än vad jag hade önskat att jag behövde. Tröttheten och kylan gjorde att jag bara ville böla hela vägen. Kom senare framåt lunch på att jag nog behövde handla. Som alltid. Fick för mig att jag ska göra linssoppa en vacker dag så köpte massa prylar som aldrig hamnat i min matkorg förut. Lovar att höra av mig när jag tagit mig an detta projekt. Känner ivern hos dig. Själv känner jag mig mindre hoppfull om ett lyckat resultat.

Gick på filmföreläsning (nä seminarie var det egentligen följt av filmvisning) så ringde de från fiket där jag alltid köper mitt kaffe. Då hade jag smidigt nog lämnat min plånbok där. Den hade jag inte ens hunnit sakna.

Fortsatte eftermiddagen med att affischera Campus, tvätta och tjattra med Qvanten om vardagliga typiska Qvant&Fritze-jobbiga-sitsar. Kramp i magen av skratt.

 
 
Lasses bilder.

Såpp det var det. Återigen har jag erbjudit dig utförlig info om min vardag. Imorgon är det novischmässa (fortsätter med hittepåstavning och hoppas på det bästa..) och KLUBB ska vara med så då kan man komma och hälsa på mig och roffa åt sig godis såklart.

Nattinatt.

RSS 2.0