Alltså jag är inte dum i huvudet jag är bara lite förvirrad

Jag hade lånat Idas lägenhet och skulle gå och slänga soporna i soprummet, smått tankspridd i vanlig ordning. Testade alla nycklar som fanns i nyckelknippan säkert tre gånger tom den där lilla som man verkligen såg direkt att den var helt fel, jag visste ju att cykelnyckeln gick till cykeln men det var nära på att jag försökte med den också. Jag kunde verkligen inte få rätt på det och började bli både stressad och irriterad.
 
Det går förbi en ung kille, han går ganska så långsamt och iakttar mig, jag är på väg att ge upp, så nu låtsas jag bara att fibbla med nycklarna och tänker när han bara slutat glo på mig så skiter jag i det här möget och lägger bara soppåsen här utanför och smyger iväg lite diskret.  
 
Sedan stannar han, står och tittar på mig fundersamt ett tag och säger:
 
-You can´t use a key for that door!
 
Jag svarar med lite svammel och fnissar lite och försöka skämta bort det hela, då jag inte fattade vad han yrade om och gör ett nytt försök med den där lilla lilla nyckeln.
 
Han fram och håller fram en bricka precis bredvid dörren (sån där high tech blip-grej som man har för att komma in i huset också istället för nyckel) och dörren öppnar sig.
 
Ännu en smart stund från min sida..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0